Off we go!

Ja, dagen är här även om den har känts långt bort! nu är det bara lite finslip och sen bär det av. Men innan det ska vi alla med familjer käka en lunch ute på Palas Atena och kanske låta en tår rinna ner på kinden när jag ska krama om de tre favorit killar!

Ett tag såg denna resa långt bort i horisonten men jag mår bättre och bättre för var dag som går. Trodde ett tag när jag låg där inne på infektion isolerad att jag aldrig kommer iväg på denna resa som jag så länga har sett fram mot. Men nu så är det dags att snart fara upp i skyn för att sedan landa ner bland solstolar och parasoller. Några pocket böcker har jag packat ner och de har jag tänkt läsa ut innan veckan är slut. Mobilen är laddad med massa musik och plånboken är proppad med massa euro.

Thomas kommer leva loppan när jag är borta, inte diska på hela veckan. Bänkarna kommer att vara fulla av prylar och bröd smulor kanske en liten te fläck som har torkat in från tidiga veckan. Tvättkorgen kommer att välla över av barnens kläder frö nu behöver inte Thomas varken byta kalsonger eller tröja på hela veckan. Det blir ju en liten semester även för kärleken min…

Men jag anar att Sveriges Företagsstäd kommer hit på fredag och gör rent hus, så när jag stiger in här på lördag så glänser det och luktar gott. Som sagt var det man inte vet har man inte ont av och jag får väl försöka att leva upp till det denna vecka som jag är i väg och lita på min kära hälft!

Dags att klä på sig och stänga resväskan, för nu väntar nya äventyr för mig och mina vänner!

Alla spelar vi olika roller mest hela tiden. När vi spelar riktigt bra prisas vi för vår ”ärlighet”.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.