Ofrivilligt!

Okej, en helg är över och det är nu höst här uppe på gräddhyllan. Svårt val nu att veta vad som behöv ha på kroppen för att klara kalla morna, varma dagar och kalla kvällar. Liksom, ska man frysa eller svettas?!?!

I-landsproblem!

I fredags fick vi fina familjen från Gistad på besök, det gillar vi! Som jag alltid säger, synd att det är så sällan som det ändå är…

Bobo, alltid lika glad och go. Kinder som man vill röva bort och ha för sig själv, men inser att jag få passa på att låna de varje gång vi ses.

Jag vart glatt överraskad av de fina presenter som de gav mig då jag har fyllt 40 år. Kommer ju aldrig glömma att jag är så gammal när jag blir påmind av allt firande för mig. Det är utspritt, lite kalas här och lite kalas där. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte blir glad av all uppvaktning och alla de fina presenter jag fått.

Men vi passade ju på att gratulera Anna som också haft sin födelsedag i augusti. Vi skall icke glömma denna glada lilla rara Anna inte. Stefan som inte är allt förtjust i shabby chick fick snällt gilla läget när Anna fick en fin shabby-chickfrukostbricka… Japp, vit i trä med en himla massa fina ord!!!

Men de lämnade oss i lördags för att dra sig hemåt igen och njuta en stund av hösten uppåt landet där de bor.

Idag har vi haft lugnt men ändå en massa att göra.

Liam hade ju sin simtävling, men den här gången tävlade de mot sin egen tid vilket är toppen tycker jag. Så Thomas och Liam gick på tävlingen (första gången för Thomas, stolt pappa där). Noel och jag försökte finna en öppen frisör (lögn i en småstad som Jönköping på en söndag) för Noel är i stort behov av att klippa sig klart…

… Ja, Noel har ju försökt vara egen frisör i lördags kväll och jag kan tala om att det inte ser bättre ut nu än innan. Det var kris innan han vart på med saxen, långt och ojämnt. Men nu, ja jag vet inte vad jag ska säga om det. Inte mer än att vi får skjuta på klippningen då det var stängt.

Mina små valpar växer så det knakar. Snart är vår lilla stjärna uppe i 500 gram, helt otroligt. Så söta och så rara. Kelar med de så fort jag hinner, så gosigt och gulligt.

Nu är det söndag och i morgon så är det måndag. Sista veckan för Thomas att vara ofrivilligt ledig, så kul för han, oss, ja alla!!! Tur i oturen att han vart ofrivilligt ledig på den bästa tiden på året. Men nu ser vi fram mot att ses i dörren när den ene går till jobbet och den andre går hem…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.