Ogräs, betong och stenar…

Nu har jag och barnen tillbringat en dag hos Mariette och barnen. Jag har hjälpt hemma lite på gården för att det ska bli fint och i ordning. Liam var inte motvillig till att hjälpa till med både att lyfta sten och dra upp ogräs, ja har till och med tjatade för att få hjälpa till. Jag har även blandat cement och gjort fint på stenmuren, ser ut som ett proffs som har varit inblandat.

Det vart väldigt varmt mitt på dagen så barnen blev sugna på att hoppa i poolen, där var det ett tag för att svalka sig. Jag härdade ut, mamma åkte hem och tog sig en dusch mellan middagen och Mariette härdade även hon ut i svetten… Det får bli en härlig dusch här sen i kväll när allt har lugnat ner sig lite.

Stella har varit med i dag och hon har börjat köp lite så nu måste jag tvätta mitt överkast som hon hade lagt sig på i natt. Frasse har gjort allt för att få leka med Stella men hon var mer arg på Frasse än glad för att få leka med någon. Fick sätta in Frasse i buren ibland så att han fick lugna ner sig, han är ju på bus humör hela tiden och det är jobbigt att höra Stellas jäfsande. Det skär i ögonen när Stella sätter igång och med och jag kan inte fatta varför hon måste vara så arg hela tiden.

I morgon vet jag inte vad jag ska hitta på med barnen och Stella, jag önskar lite sol så vi kan dra oss upp till Axamo för att ta sig ett svalkande dopp med barnen. Stella tror jag är en bad kruka så hon får väl i så fall sitta och titta på när vi badar.

Nu ska jag vandra vidare ut i köket för att plocka lite bland grejerna som finns där. Thomas sitter vid datorn och barnens er på tv nu så jag får väl vara själv.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.