Oh la laaaa

Ohlala…

Kan inte fatta detta, men det är sant!!! I morgon jobbar jag sista dagen för efter det har jag semester med ett undantag att jag lovat gå in nästa måndag och ha en utbildning för mina kollegor och sen följa med på ett möte. Men det är ju lätt som en plätt, så därför räknar jag inte måndagen!!!

Sen blir det ledigt, ledigt, ledig!

DSC_0124

Thomas fick ett positivt mejl idag också, bara det gör ju att allt känns toppen. Han ska på en intervju, dock några veckor kvar innan mötet blir av. Men det känns i alla fall toppen och en ljusning i det arbetslösa träsket. Håll alla tummar som finns att hålla för min fina make!

Idag har det också varit en toppendag. För idag har Stella fått träffa sin tänkta partner… Laban, han var så fin och go. Så blir det valpar så kommer nog det bli hur fina och gulliga valpar som helst. Nu är det bara att vänta in löpet så hon bjuder in till lite dans i halmen men Laban!!!!

DSC_0090

Har även fixat ny kyl och frys till torpet, känns mer än bra. Fick ju även en mikro från Stefan och Anna som vi vart superglada över. Vår gamla på torpet hade gjort sitt och ska nu gå i graven. Men olyckan kommer ju ofta inte ensam, kaffebryggaren på torpet gjorde visst sist i helgen som var. Men det grät jag inte länge för då Outi hade en på lagret som ville komma ut ur garderoben. Så det blir inte pulverkaffe nästa gång vi kommer ner…

Så vad som är ett måste nu på torpet när vi kommer ner är att riva och snygga till lite inne i skafferiet så att kylen och frysen får plats. Skulle gärna vilja ha en enkelgarderob där i också så skulle funka som skafferi, men det får vi vänta med. Kan ju inte fixa och köpa allt på en gång…

DSC_0096

Ser i alla fall fram mot en uppfräschning av skafferiet… Inte gjort något där sen farmor och farfar hade torpet.

Sov gott mina vänner!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.