oh, underbara väder!

 

Oh, sp himla härligt väder det är idag. Det regnar och regnar och har gjort sen igår kväll då jag gick och la mig. Och det bästa av allt är ju att jag har jobbat tre långa dagar med solväder och idag är jag ledig med regn, kan ju inte bli bättre.
Men tur är att Susanne är på besök i Jönköping så vi kan fördriva tiden ihop. Nu ska vi snart åka handla lite för att sedan åka hem hit och laga lite gemensam lunch till oss alla. Vi ska även besök Ikea vilket är dunder kul, ja jag ska köpa lite saker där med och shopping en regning dag är mer än roligt ju.
Hade tänkt åka till Torpet idag och plocka vinbär men det får ju bli i morgon då det förmodligen ska hålla upp mer än vad det gör idag. Då behöver jag ju lite glasburka för att ha till gelen som är tänkt att göras av vinbären. Men mammarika är så snabb med att sortera bort glasburkar att när mammarika behöver har hon inga. Då är Ikea bra att ha!!!!
Jaha, om jag skulle ta mig en sista kopp kaffe innan det är dags att ge sig iväg för att mötas upp nu vid 11 hugget…
Äktenskapet instiftas i himlen, men det gör åska och regn också.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.