Oh, vad jag känner mig nyttig…

Oh, vad jag känner mig nyttig…

Nu kan man säga att jag har gjort nytta med nöje och det inte bara talat utan i verkligheten.

Jag gick och satte mig i den där goa härligt mjuka soffan vi har och började titta på ”halv åtta” eller vad det programmet nu heter igen. De bjuder i alla fall varandra på mat och ger poäng på det sen. Så när jag satt där så hörde jag någon stans i bakgrunden ett par strumpor som ropade lite snäsigt åt mig ”para i hop mig mammarika” och då tänkte jag i mitt stilla sinne att nu har jag delirium eller så hör jag i syne och fortsatte lugnt att titta på tvn.

Så hörde jag igen ett svagt ljud denna gång från en tröja ”vik ihop mig mammarika, jag längtar att komma in i gardroben” å jag som alltid trodde att man kom ut ur garderoben… Där bedrog jag mig.

Nu började jag ana att jag hallicunerar och försökte blinka till ett par gånger men det blev bara starkare och starkare ljud som blev mer ilskt och intensivt så då beslöt mig för att hämta den där stora högen med tvätt…

Nu är tvätten borta och programmet kunde jag se medans jag vek. Tyst är det med och alla strumpor, tröjor och annat klädesplagg är tysta och nöjda. Men den som är mest nöjd är jag, jag mammarika som har gjort en dagens insats hemma!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.