Oh, våren är runt knuten!

 

Så var det dags igen att möta våren med dess härligheter som kommer upp i snön. Hundskit vart jag än går så är det skit, skit och mer skit. Så underbart att möta våren med en doft av avföring som jag kan ta med mig till de som mina ben tar mig till. Jag är inte snål jag inte jag delar med mig av allt jag har och är det så att det är skit under skon jag har så är det de jag delar med mig av. Någon har ju delat med sig till mig så då kan jag ju vara lika givmild att dela med mig jag med.
Visst är det underbart med vår, små snödroppar som knoppar sig och en liten hundbajs… Ja, så som jag har längtat och nu är våren runt knuten, helt underbart!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.