Oj, oj, oj…räser fart!!!

 

9:46 och jag känner mig mer än nöjd…
Fixat barnen och lämnade dem till förskolan 8:15, samtidigt som jag tog med mig Knut som har varit här inatt. Tog då en extra promenad på vägen hem så han skulle få göra det som han tycker är kul…
Väl hemma så satt jag på en kanna kaffe för att sedan sätta igång med en turbo fart. Nu har jag då städat stora badrummet, dammsugit hela hemmet, torkat alla golv och fixa i ordning köket. Inte bara det, jag har ju även gjort mig lite fin… om nu det går?!
alt
Så vad har jag på programmet?! Jo, funderar på om jag ska åka till ÖB nu innan jag hämtar Liam och Noel eller efter. Behöver bunkra upp med diverse kem artiklar som börjat sina i mitt lilla skåp. I eftermiddag har jag lovat att Liam och Noel ska få leka med kusinerna i Norrahammar så alternativet är att handla innan jag hämtar eller ta med mig de innan vi åker… Urk, nu fick jag beslutångest!
Oh det luktar så gott här hemma nu att jag bara sitter och njuter. Tur är väl att Thomas inte är hemma för han avskyr mitt rengöringsmedel och jag bara älskar det, kan påpeka att det icke går att köpa det i Sverige men i vårt grannland Norge så finner man det i butiken…
Nä. Nu ska jag gå runt och funderar vad jag vill med mitt liv idag!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.