Oj va kul!

Japp hela dagen har varit fyllt med besök, den ene har avlöst den andre. Det började redan kl 7 i morse med att Kitty var inne och sa hej när hon lämnade av Knut. Sen ringde det på dörren vid 9 tiden då kom Kamilla när hon gick vid 10 ringde det igen på dörren då kom pappa. Sen var det lugnt en stund och jag tog en promenad med Knut.

Vid 13 ringde det på dörren då kom Outi och Katta på lite lunch och åkte nu vid 15 tiden. Nu ringde Eva och ville komma så här har det varit besök hela dagen, nice! Super nice… Snart kommer ju till och med gubben och barnen hem så det har inte varit en långtråkig dag alls. Synd bara att mitt kaffe sug inte har kommit tillbaks, eller jag är sugen men det smakar inte och jag kan inte dricka det än…

Så dags att sätta på nästa kanna till Eva nu, måste ju i alla fall bjuda gästerna på kaffe. Jag håller mig till multivitamin dryck, det går alldeles utmärkt bra det med. Fylla kroppen med massa vätska här ska det inte torkas ut en gång till det är en sak som är säker!!!

Aldrig går effekten av en handling förlorad.
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.