Oj…

…Oj vad tvätt det blev när jag började packa upp.

Ja, när jag tänkt klart så blev allt tvätt för det lukta tält och var nog lite fuktigt. Men tur är att vi har torktumlare och att grov tvättstugan var ledig för där har jag tvättat upp alla kuddar och är nu inne på filtarna.

Resan tog lite längre tid hem än väntat men det var kul att det gjorde det. För nu har vi umgåtts med min moster Ann och mina kusiner Jennie, Josefine och Johan samt Jennies sambo Omid.

altalt

Kitty och Alice var även med in på en kaffe men som vanligt brann det ju i syrrans röv eller om hon hade myror det förtäljer inte historien så de hade lika brått hem som de hade till Ann.

 

altalt

Ja, detta ställe ligger ju inte allt så långt bort från där Thomas morföräldrar bodde, Skirö. Mellan Vetlanda och Nässjö ligger denna lilla plätt som heter Björkholmen och Jennie och Omid bor i Ekenässjön. Ja en liten by mitt i mörkaste Småland men så gemytligt och fint.

 

 

 

alt

Först så var vi länge hos Ann och fikade, barnen fick vara med när hovslagaren kom för att klippa naglarna som han sa till Liam och Noel. De har dessvärre inte förstånd att vara rädda för dessa stora djur utan är lite mer vågade än vad jag gillar. Men Jennie och Josefine tog väl hand om dem i stallet.

 

 

 

altalt

Efter att detta var klart hade det gått någon timme och då ville vi åka och titta på Jennies och Omids hus de köpt. Ett super stort hus med mycket potential och när det är klar tror jag att det kommer att bli kanon fint. Det finns i alla fall rum för de och om de planera smått kan de planera många, många knoddar för stort var det.

altalt

 

Josefine var så gullig och passade Stella lite medans vi gick rundvandring men hon tyckte inte det var så värst jobbigt för Stella är ju så liten. Johan var social och tyckte vi skulle gå ner och slå lite sly in till dammen hos Ann och Mats, mm det kan vi ju göra när våra barn är stora och inte har så möe för oss hehe…

 

 

altalt

 

Efter denna tripp så var våra små knoddar värre lortiga än de har varit under hela tält trippen, ja skåda dess lort… Om Ni inte känner igen dem så har jag bevis när de sitter i badet och gnott med en svamp och använt högtrycks slangen.

alt

 

 

Vattnet var mer svart än genomskinligt efter detta bad, men tänk så kul de hade i alla jordhögar… En dag så är den ena jordhögen borta för då kommer det stå ett hus där. Ja, nu tror jag på det för idag fick jag se ritningarna på det. De andra jordhögarna hade Jennie och Omid men de är nog snart borta för nu har de dränerat klart runt huset.

altalt

Första trippen på resten av semestern klar… En bra start och ett glatt minne till oss som vi länge kan minnas tillbaks på och skratta åt.

 

Vill du veta något om vägen du har framför dig, fråga den du möter.

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.