ollon hit & dit!

Har tagit mig en härlig dusch nu och känner mig som en ny människa. Hade en svag doft av stekos blandat med lite annat smått och gott efter dagens arbete i saltgruvan. När jag satt hår och torkade till lite så passade jag på att läsa lite här och där.

Jag hamnade bland annat på FB, ovanligt?! Nä men då hade Outi skrivit att hon hade ”råkat” raka av Tommy så han såg ut som ett ollon…

Mmm precis som om hon ”råkat” ja hon råkade raka Tommy precis lika mycket som jag ”råkade” smörja tigerbalsam mellan Thomas skinkor i så fall. Min kära lilla söta finska vän känner jag allt för väl och det ”råkas” inte möe hos henne det är en sak som jag bara vet.

Men vill hon nu kalla det får ”råkat” så låter jag henne göra det men det kommer inte dröja många dagar tills hon sitter vid mitt köksbord och berätta om den sanna händelsen när Tommy blev ett ollon!

Tur är att även jag har ett litet ollon här hemma så nu kan de ju olla lite ihop när det väl ska ta den där grav ölen som OllonTommy så länge ha väntat på från OllonThomas!

Over and Out!

Jag ljög inte, jag sa bara sånt som senare visade sig vara osant.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.