Onormal frulle eller inte?!

 alt

Det var ju en himla tur att man fick lära sig räkna i skolan, framför allt till 10…
… Idag har jag räknat till 10 säkert 30 gånger. Och gångar man 10 med 30 blir det 300. Ja, det har även varit min längsta frukost här på gräddhyllan, den tog mig en och en halv timme att genomlida. Tidningen kunde man ju glömma att man skulle få läsa i lugn och ro utan det var mest till att tjata, och räkna.
Idag vet i tusan vad det var med barnen, men speedade var de och inte skulle de äta heller. Det som är märkligt är från en dag till en annan kan någon maträtt bli hur äckligt som helst och det som har varit äckligt har blitt en favorit, mycket märkligt!!!!
Så att få i sig en smörgås för Liam tog 1 timme och för Noel tog det 1 och ½ timme, det är nästan rekord på snigelfart det. När jag sa till Noel det sista att han får skynda på så sa han till mig: Men mamma, Du sitter ju också här fortfarande… Mm, jag gjorde ju det men inte för att jag inte ville utan för att få Noel att äta.
Ja, det var min frulle och nu är det väl säkert redan lunch för andra som har en normal frulle!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.