Onsdag och Torsdag

Idag ska vi åka på kören igen, nu är ju lovet slut och allt är som vanligt igen. Skönt fast ändå lite stressigt med jobb och vardag. Noel ser fram mot att få träffa alla kompisarna på kören och Liam har redan bestämt att han vill önska sig en favorit låt som han brukar nynna på. Det sura är att jag kan den inte så jag kan inte hjälpa han att lära sig den… Men, men en dag kanske mamma Marika har lärt sig den och kan ljuda fram några toner.

Jaha, då var det dags att gå på kalas i Knivshult i morgon. Fast det blir ju inte lika stort som de andra gamlingarna har haft och ska ha!! I morgon fyller ju Nova 2 år och det måste vi ju fira lite med saft och bullar. Har nu fixat alla paket ska bara slå in de sista så är allt klart för att öppnas lika fort alt. Kittys officiella dag är ju i morgon med så jag får väl skicka ett mess eller slå en pling!!

alt Vi får hoppas att Nova blir nöjd med vad som döljs under allt papper. Mamma Malin och pappa Chrille får lite mer att städa upp efter dagen kan jag tänka mig. Alltid kul när barnen får paket men ett merarbete att hålla ordning och reda på rummet. Men det är väl de små som ska ha kul som sagt var så man får väl lägga ner städ nerverna ett tag till!!

Nu åter till kolgruvan i köket, disken står och väntar!!

Tjohopp, köttfärsså!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.