Onsdag…

Då är vi hemma och nu har vi en massa tvätt att ta hand om, men vi är en bra bit på väg.

Thomas har varit och inhandlat lite proviant för det ekade rejält i kylen. Min kära syster Kitty hade varit så snäll och köpt frukostmat och lagt in i kylen tills vi kom hem, det var snällt.

Jag och barnen tog en promenad ner till Kitty och drack lite kaffe/saft. Det var lek i sandlådan och när vi satt där så tickade klockan på rejält. Nu håller vi på med sen lunch så vi orkar med resen av dagen. Tanken är att vi kanske drar till stranden för det är ju så härligt väder idag.

Man får ju passa på att göra det roliga nu när solen äntligen är här, tvätta och städa kan man ju göra när det regnar eller är kväll… Mmm jag sa det själv, jag den store städnarkomanen i familjen Jonsson!!!

Jag har hjälpt Kitty att hänga en presenning ute på hennes balkong så att den kan torka till nästa gång hon ska ut och tälta, hoppas bara inte någon granne klagar som de gjort tidigare. Ja, så konstigt folk det finns hon fick klagomål på att hon hängde tvätt på sin balkon, det var någon som tyckte att utsikten blev störd på det… Undra om det är en fönstertittare på gården. Det var ju en anonym så den stod ju inte för klagomålet… Skumt folk tycker jag!!

 

Idag blir det kalla pasta sallad till lunch och jag fick order om att inte hjälpa till, min kära make vill vara kock själv idag.. Men jag ska inte störa jag kan ju göra annat, typ blogga!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.