Onsdagen…

Idag har det varit en lång, lång dag och det beror mycket på att jag fick vakan innan alla tuppar ens har vaknat. Morgonrutinerna har jag fått en bra vana över och gör det snart i sömnen.

Efter jobbet så satt jag kvar på kontoret och väntade på att Thomas skulle ringa lite sluddrande till mig efter att ha lagat ett litet hål som Karius och Baktus hade bebyggt ett hus i. Jag satt länge och funderade över vart Thomas hade tagit vägen för tiden drog ut och barnen skulle hämtas från förskolan. Till slut ringde telefonen och jag hoppade till över ljudet. Men det var inte Thomas som ringde utan det var Annette som slog en pling till mig.

Hon var sugen på att hänga med till kören och sjunga om de 10 små busiga fingrarna så vi bestämde att hon skulle hämta upp mig och köra hem mig så att jag kunde hämta hem Liam och Noel.

Under tiden jag väntade på henne så hörde äntligen Thomas av sig men han sluddrade inte alls. Han hade lagart sitt lilla hål utan bedövning. Jag frågade hur tusan stod han ut med smärtan så. Han gick in i sig själv och sa att det inte gjorde ont. Mmm just det tänkte jag högt kan man göra så med när man föder barn. Japp sa han det var så jag hade tänkt att du skulle ha gjort när våra barn kom. Fast han hade glimten i ögonen när han sa det. Mmm sa jag den dagen du pinkar ut en vatten melon så ska jag gå in i mig själv å föda barn…

Nå väl, Annette kom och vi gick till kören för Thomas åkte upp själv och hämtade barnen och sen fort ner och lämnade av dem till mig. Där träffade jag massa goa människor som jag inte sett på ett tag. Katarina var först ut sen så kom Siv, Susanna, Björn och jag tror hon hette Birgitta. Så efter sången var det dags för vårt onsdags fika ihop och alltid lika kul. Kom en och annan som blev sugen på lite kex och kaffe. Efter att Thomas hade varit runt i en massa affärer kom han ner och tog några cookies och träffade Göran och Björn. Så det var väl lite kara snack mellan oss tjejer med…

Nu har jag tvättat två tvättar, lagt barnen ätit lite kvällsmat och tittat på tv. Jag har svårt att förstå att den dag kan innehålla så mycket som den gjort idag med tanke på att jag har jobbat över 8 timmar. Helt otroligt men kul.  Så nu är det dags att ta tag i det sista fin slipet inför mitt besök hos Malin i Knivshult i morgon.

De små livens ska få leka av sig tillsammans och Krille har köpt korv med bröd till oss som ska slängas på grillen. Tur är väl att någon stans i min full späckade dag så han jag med att baka 8 fina stora chokladmuffins. Mm tänkte att jag måste ju glänsa lite att jag är en husmor… Eller???

I morgon bär det av för Thomas till Linköping för en dags tur med golf och en invigning på nya Sliver i Linköping och sen sova på hotell och prata ännu mera kara snack. Ja, jag hoppas att han tar en massa kort så jag får se hur kvällen varit. Annars så får jag be Anna ta massa kort med sin nya mobil för hennes kamera tappade hon på dinosauriernas tid… Mmm hennes kamera den är antik om man säger så… Hehehe..

Om du vattnar den och den dör, då är det en planta. Om du drar upp den och den kommer tillbaka så är det ogräs.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.