Önskar Er en härlig vecka!

Mer sten på axlarna…

Känns tungt nu, vill ju ha en bra start på år 2013. Blir inte alltid som man tänkt sig ju men mest jobbigt är det för mina två underbara skatter.

stenarNoel fick ju inte det bästa resultatet sist när han gjorde ultraljud. Nu kom domen efter att Thomas var med Liam på ortopeden och hans rygg. Den har växt än mer snett och har gått från 15 graders lutning till 24 graders lutning.

Varför i hela friden ska de få lida så här mycket?! Så nu är det magnetröntgen som först väntar Liam för att se så inga inre organ är i kläm eller nerver. Stackar lilla fina underbara Liam…

Där av har det kommit många tunga stenar på mammarikas axlar…

Vad som däremot är gott och känns toppen det här året är att hela La Famili har kommit igång med träning. Bra träning för kropp och knopp för den delen med.

spinningThomas har spinning och lite stavgång, Liam har Crawl och tennis, Noel har simborgarskolan och tennis och mammarika har bodybalance, styrketräning och lite simning. Hela familjen har tagit steget ur garderoben och tagit tag i det som vi skulle gjort för länge sedan… MOTION!

träningThomas som numer har ett stillasittande arbete höll ju på att trilla av cykeln i fredags då han tog i så huvudet vart helt rött… Men efter några veckor har han nog fått tillbaks sitt flås igen!

Idag har vi varit på kalas hos Kayliegh och där vart det inte snålt på gotterierna inte. Nej, det var både smörgåstårta och goetårta. Så nu har vi fått gottigottgott för hela veckan som kommer. Kayliegh vart i alla fall nöjd med sin fleecejacka som hon ska ha när hon rider. Så det var ju bra att vi prickat in det.

lönenNu är det tid för att ställa om hjärnan till arbete. För nu är det arbete som gäller hela veckan som kommer. Inte tid med några roligheter då de mesta vakna timmarna kommer vara just i gruvan. Måtte det klirra till rejält när lönen kommer!!!

Det är ju dags att börja spara, för nu måste vi  snart sätta igång med Liams rum så att vi blir klara med alla måsten. Vill ju kunna njuta någon dag och bara slappa i soffan utan att ha en massa renoveringsobjekt i tanken (fast det är rätt kul, men Thomas inser jobbet å det gör inte jag).

Nu till omställning av hjärnan!

Önskar Er alla där ute en härlig vecka!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.