Ont, ont och ont!

 

Fy fan på ren svenska… Ska det vara så här jobbigt att vara Marika/Icka/mammarika och alla andra vackra namn jag har fått genom åren?!?!

Legat hela dagen, nästan… Fick ju göra ett ryck i morse och se till att barnen kom till skolan och att Stella kom ut på promenad. Sen vart det att lägga sig i soffan för att vakna hur groggy som helst vid ett på dagen.

Ont så in i helvete, trött så in i norden och jag undrar hur detta ska sluta. För nu har det hållit i sig allt för länge.

Nog tjat om mig, nu ska jag berätta hur roliga mina små barn är. I eftermiddag så låg jag i soffan, halvlåg med en kudde bakom nacken så att det skulle underlätta lite. Thomas satt bredvid och skulle snart börja med maten. Han ville bara se det sista på programmet som rullade förbi på tv:n.

Då kommer Liam ut och säger högt och tydligt: Liam Jonsson vill ha mat nu, finns det möjligt vis någon som kan göra den?!?! Då kan man inte annat än att skratta, för De är så himla underbara.

Idag så börjar en ny epok för Familjen Jonsson. Idag var det sista dagen som Thomas vart och arbetade på Willy Wonkas Fabrik. Cirka 10 år har han knegat så svetten har runnit. I 10 år har han styrt med både hjärta och hjärna. I 10 år har han gett sin kunskap, tid och lojalitet. Nu lämnar han skeppet åt sitt öde med huvudet på topp för att ta sig an nya utmaningar. Vad det blir?! Ja, det vet jag inte än. Men jag är helt säkert på att det kommer bli kanon när det väl dyker upp det som är tänkt att min älskade make ska göra.

Och under tiden tills det dyker upp kommer han jobba på ett annat ställe under samma kedja, fast då kan han släppa jobbet när det är dags att gå hem. Inte behöva tänka mer, bara gå hem och vara make, pappa, vän, ordförande och allt annat som han är.

Nu har vi några dagar tillsamman att vara lediga på. Hämta ny kraft för att sedan göra december till en fantastisk månad. Så blir jag bara en aningens smärtfri så blir allt så mycket lättare…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.