Orkar inte drömma mig bort…

 

Oj, redan kväll och jag är som vanligt supertrött efter att jobbat nästan 11 timmar. Fick till och med offra mig och jobba över en halvtimme, men nu är jag hemma och ska slöa lite i soffan innan det åter är dags att möta John Blund.
I morgon är det skärtorsdagen och Påsken är snart här, helt otroligt vad tiden går fort nu. Längtar oerhört mycket efter den mer lite varma våren och de soliga dagarna för då är inte sommaren långt borta.
Har snart rensat hela 2007 års foton, sådant som man borde göra direkt när man lägger in fotona men jag glömmer bort. Det är många foton, jätte många och jag rensar många, jätte många som är dåliga.
Men nu orkar jag inte sitta här och drömma mig bort mer, soffan nästa… För snart är jag och drömmer mig bort i ett varmt land med härliga vänner… Turkiet, snart kommer jag!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.