Orkideè

Mm, en ledig dag mitt i veckan efter många timmars gruvarbete är inte illa det.

Idag står på agendan dock lite uppgifter som ska utföras både här på gräddhyllan och omnejd.

Min kära mormor som fyllt 85 år, så jag har fått i uppdrag att åka till A6 och införskaffa en födelsedagspresent som jag med familj och mina systrar med familj ska lägga ihop.

Satt och läste JP nu till frukosten och där fanns en kupong som jag kunde få köpa orkidéer med två pinnar för 59: – stycket om man lämnade in kupongen som var med i tidningen. Så klart jag inte kan missa detta, då just det är min favoritblomma. Ska inte avslöja för maken bara, han tycker nog vi har nog med dem vi har. Det bästa av allt är också att han inte märker när jag har köpt något nytt. Jag är nog lite lik den där läppstiftsglada  Maria Montizami. (Blond å cool) (men inte tofsarna).

Nåväl, idag ska jag efter att Liam och Noel slutat skolan hämta upp dem, samt en klasskompis till Noel som ska få följa med hem. Nu är det Noels tur, Liam har ju var och varannan dag någon här tycker jag. Så in för detta tänkte jag vara så snäll mamma och städa upp på Noels rum, då han är en riktigt skrotpelle som lägger sakerna precis där han står… Funderar på vem han ha fått det av?! Eller om det helt sonika är så att det är den manliga genen som sticker igenom redan nu!?

Nu är det dags att lyfta slöarslet och sätta fart…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.