Orkidéer & Champagne på Gräddhyllan!

Wehaaaa…

Har äntligen lyckats beslagta min egna dator. Trodde aldrig att jag skulle kunna sätta mig här igen och så som har längtat hit till min lilla dator och blogg.

2014-03-01 22.10.35Liam har mer eller mindre ockuperat min dator och den här stolen jag sitter på nu. Men jag fann en öppning då Thomas har gångertabellsövning i köket med Liam och Noel i köket. Men innan Liam lämnade datorn han jag med att vårstäda av balkongen lite, det var behövligt då det inte gick att gå där ute. Det har varit en förvaringsplats å snowracer, åkmattor och andra prylar som Liam och Noel har förvarat där ute…

Helgen är snart över och jag ska icke klaga på ledigheten. För i onsdags när jag var i gruvan så fick jag möjligheten att flexa ut efter bara två timmars hårt arbete. Den lyckan kommer ju kanske aldrig mer igen, så jag åkte hem och passade på att njuta kvällen med min älskade familj, ja efter att de kommit hem från tennis och simträningen vill säga. Maken vart glatt överraskad, så glad att jag fick mer än en bamsekram. Det gillar jag så kvällen var bättre än bäst.

2014-03-01 22.10.13Sen var jag ju ledig från gruvan torsdag och fredag, på det hade jag tagit semester lördag och söndag (har liksom i-landsproblem med för mycket semester enligt gruvan) för att orka med att inviga makens nya kontor. Så i fredags var det galej med en massa champagne och god mat. Kanske allt för mycket champagne då mina armar inte kunde styras och jag välte ut mitt rödvinsglas över heeeela mig. Pinsamt värre bland alla dessa ekonomer…

Men min festliga sida tog dock inte slut där, för igår var det dags igen. Då vart jag bjuden till godishyllan på Ekhagen hemma hos Frida. Katta, jag och Johanna delade denna lördag med god mat, champagne, vin och en öl. Sicket lyxliv jag har det här på gräddhyllan och omnejd!

Så därav få jag helt sonika stå ut med att fixa hemmet idag. Det ligger liksom efter och i morgon är gruvan öppen igen och min tid vaken ska tillbringas där. Love it!!!

orkideer

Igår fick jag också med mig mina älsklingsväxter hem från Plantagen, då jag var där på studiebesök med Katta. De bara ropade efter mig och jag är så blödig att jag inte kunde säga NEJ till dem. Så nu ar jag ägare av tre nya helt underbara orkideer och så vart jag ju då tvungen att hitta passande krukor då det är ebb på krukor här hemma på gräddhyllan…

Men nu är det nog dags att resa på arslet och göra lite nytta här hemma, för kvällen kommer fortare än man tror när man är ledig!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.