Östgötafolket…

Måndag och snart är det påskhelg…

Äntligen är kroppen i fas med hjärnan och i morgon är det ÄNTLIGEN jobb igen. Ja, jag tycker faktiskt om mitt jobb och jag älskar ledighet med, men den ska man få längta efter. Nu har det varit mer hemma än jobbdagar.

Idag har jag i alla fall passat på då jag var ledig från jobbet att baka bröd och fixa tvätten. Sen hade jag ett lånebarn här efter skolan, Pascal vart med hem då hans lillebror skulle operera sig och päronen var där med han på sjukhuset. Men man märker ju knappt av barnen längre nu när solen och lite av värmen börjar komma tillbaks efter en lång och seg vinter.

Snart kommer vi få trängas här på gräddhyllan när vi ska ut vid Ekhagsrondellen. Det är så alltid minst en gång om året så där jobbigt trångt med massor av köer och raggarhäng i brallorna. Det är ju Påsk och då är ju Costom Motor show på Elmia som alltid och det kommer fylla Jönköping av raggare och bilar.

Custom_elmia

Det har varit så att ungfolket har kommit till insikt att de kan inta stora parkeringar och bränna däck. Förrförra året låg det som ett täcke över Jönköping som vi h’r uppe på gräddhyllan kunde se och framför allt kom lukten till oss och bränt gummi är inte min favorit.

UnknownMen vi kommer inte märka av självaste påskafton lika mycket i år då vi far uppåt landet och firar både Bobo, Stina, Gunnel, Mia och Thomas som har fyllt år och på det så firar vi ju lite, lite påsk med då…

Alltid lika kul att träffa alla goa östgötafolket. Synd bara att det blir så lång tid mellan gångerna. Barnen saknar ju sina kusiner och farmor och farfar…

 

Näe, nu är det hög tid att lämna över dagen och inta natten…

godnatt-jpg_13563711

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.