Otrogen!

 

Urk, nu har jag väldigt dåligt samvet och inte vet jag hur jag ska ta mig ur det jag har gjort…
Mammarika har varit otrogen mot sin make, detta är ett känsligt ämne. Det var idag det skedde, jag kan inte rå för det för det bara blev så helt enkelt. Jag har inte en aning om hur Thomas kommer att reagera och det skrämmer mammarika, frun i huset.
Nåväl, det började med att jag såg att det inte fanns så mycket i hemmet att laga mat på. Det ekade i princip och det är ju inte så bra då det finns fyra magar att mätta och en och en annan gäst då och då.
Thomas är ju borta och barnen måste komma i säng för att orka upp i morgon och det väldigt tidigt. Jag ska till gruvan och se om jag kan göra någon nytta och Thomas ska åka till Växsjö på möte, dessa möten i landet som han far omkring på. Gillar inte det när det är halt på vägarna men jag har ju inte så mycket val än att skicka iväg han.
Men som sagt, det var tomt här och barnen behövde sova och jag var själv ansvarig. Så jag föreslog för min kära syster dotter Alice att hon kan komma upp och plugga till sitt prov här så kan jag smita iväg till affären, snäll, söt och rar som hon är gjorde hon glatt detta.
Turen var mer på min sida för även Katta skulle åka och handla så jag fick både sällskap och skjuts till affären. Det var då jag blev otrogen mot min make, inte bara en gång utan två gånger på samma kväll och det gör nu så ont i min ångers mot stackars Thomas som inte anar något.
Först for vi till Ica Maxi och handlade och inte bara det vi åkte sedan vidare till City Gross och jag fyllde hela korgen där med. Hur ska han ta detta nu? Hur ska jag förklara min otrohet mot Willy Wonka’s fabrik???  Kommer han att förlåta mig? Är det en ispinne mellan oss nu?
Så många frågor och så få svar…
En sak som är säker, affärer bakom ryggen är svårt att hålla för den man älskar!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.