Otroligt gott!

Denna dag har gått till ända och avslutet var helt perfekt.

Efter arbetet idag kom Thomas och de små och hämtade upp mig för att åka förbi Jonny som också skulle på grill partyt hos Jon och Catharina.

Jon, den bästa kocken i stan hade grillat både revben och kyckling spätt. Till denna delikatess hade han lagt ner sin själ på att göra en jätte god hemma gjord bearnaise sås som var så god. Lite potatisgratäng och massa olika grönsaker i diverse utförande. Ja, man kunde inte annat än bli mätt.

Det var fullt hus och det är alltid lika kul. Barnen lekte som sig bör och det var en liten kille som hette Wilton som Liam och Noel lekte med. Wilton var lika ung som Noel så det passade bra, men innan det så var det lite bus med Daniel och Matias inne de cyklade vidare för att hoppa med sina cyklar.

Även denna gång blev Thomas av bruten från att spela plump med de andra… Ja det är så när klockan tickar på och de små börjar bli trötta. Noel och Liam vart inte i säng förens halv tio i kväll men det gör inte så mycket för i morgon är jag ledig så jag hoppas de sover länge.

Om vi orkar så ska jag och barnen åka till stranden på förmiddan innan jag ska åka till Bottnaryd för att få min massage som jag så behöver nu. Nu har jag knutor i hela ryggen och nacken ska vi inte tala om.

På tisdag har Thomas lyckats få ledigt på jobbet och då ska hela familjen åka till Skara sommarland, det ska bli toppen kul. Familjen Zimmerman och Holmberg/Espeset ska följa med så det lär väl bli en full späckad dag för oss alla. Men det är bra för då sover man gott sen.

Det var kul att träffa Siv och Katrina hos Catharina idag, det var ett tag sen jag såg dem. De var på ett strålande humör som alltid så vi tjötade i fatt några veckors frånvaro och det är ju inte särskilt svårt att göra när man är kvinna. Ja om männen får avgöra alltså så heter det ju så att vi tjötar… Men det kan man ju diskutera, jag tycker nog att män kan tjöta en hel del i sällskap och högljuda är de med. det är väl den manliga genen som kommer fram, de vill vara flock ledare hela bunten.

Det är tur att Thomas vet sin plats som jag har talat om tidigare. Inför gäster är han mannen och överhuvudet men när de har gått så vet han mycket väl vem som bestämmer… En del kallar det toffel, jag kallar det smart!!

Den ädle ställer krav på sig själv,

den simple ställer krav på andra.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.