Outi min vän, grattis på dagen!

80-41=OUTI!

Idag fyller en av mina bästa vänner år, Outi min vän. Outi har varit i mitt liv och hägrat sen många, många år och det får mig att inse att även jag blir äldre men det syns bara på alla andra.

Ja, om jag räknar lite lätt så tror jag vi har varit vänner i si så där 25 år vilket nästan skulle ge en guldklocka om man arbeta i kommunen.

 

 

 

Vad än Outi tar sig för så kan hon inte annat än bli bäst på det. Gäller det så lerduveskytt som posering så blir hon bäst och det även på bild.

Sen kan man inte ta ett enda litet foto utan att inse vid framkallning att just Outi varit framme…

Mycket har vi skrattat åt och mycket har vi gråtit åt. Vi har helt enkelt en lång historia tillsammans.

Det bästa av allt med Outi är att hon alltid är glad, förutom när det finska temperamentet kommer fram fast det har jag lärt mig genom åren och skratta bort vilket känns härligt.

Outi har även en fantastsikt matlagningserfarenhet som hon ofta bjuder till med när vi ses nere på torpet där vi brukar träffas när ledighet finns. Svamp tycker Outi är roligt att plocka, så roligt att hon köpte sig en svamp app. till sin IPhone. Ska bli spännande när vi går och plockar svamp i sommar för att se henne använda denna fina underbara app. som hon pratar så gott om. Men en sak som är säker hon kommer aldrig få följa med pappa Rolf efter detta app. Köp!!!

Outi är alltid den som kommer och tröstar en om man är lite nere. Outi är alltid den som kommer och skrattar med en om man är glad. Outi kan man lita på i vått och torrt vilket glädjer mig att få vara delaktig i hennes liv.

25 år nu och 25 år till, det fixar vi (sluta bara att röka) tillsammans.

 

Min underbara vän, ha den bästa dagen i ditt liv även om det är på kontoret!

Ses snart stora kramar Icka picka

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Outi min vän, grattis på dagen!

  1. Outi skriver:

    Tackar Addie =)

    Vad gulligt skrivet av dig Marika. Visade dom på jobbet, gissa om dom blev avundsjuka. Finns ingen som har en så bra vän som du.
    Älskar dig <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.