Oväntat besök!!

Jag beslutade mig för att ge vädret en chans till och gick ut med de små i eftermiddag. Solen tittade ju fram och jag var ändå tvungen att gå ut med soporna. Väl ute så kom solen fram och det var någorlunda skönt så jag satte mig på en bänk och studerade barnen och alla andra som gick förbi mig.

Rätt vad det var så stod det en lång mörk människa där framför mig och tittade på mig med ett leende… det var ju Stefan ”farbror bus” som helt oväntat dök upp från ingenstans. Det tog ett tag innan barnen såg att det var Stefan men när de väl såg det så lös de upp mer än solen någon sin har gjort idag. De sprang fram och kramade om deras favorit bus.

Vilken tur att jag och Noel har bakat en sockerkaka idag så vi hade något att bjuda på. Stefan var ju på genomresa för att dra vidare upp i landet till sin stora kärlek Anna den goa och rara! Så vi gick in och åt lite kvällsmat innan jag tog fram sockerkakan, Liam är nämligen fika kungen i vår familj och behöver först lite riktig mat innan man visar det goda söta.

Nu har de somnat så gott så de orkar upp till förskolan tidigt i morgon, nu så går jag på mitt långa helg pass som jag syter så för. Men när jag väl är där så brukar det gå rätt så fort ändå. Det är ju länsdans igen som jag har oturen att åka på igen… Fast nu ska det följa med många goa personaler från lite olika ställen så det kan ju vara trevligt.

Nä nu ska jg sätta på torktumlaren så att tvätten torkar innan jag ska nana kudden…

Den som fällde trädet tänkte inte på att även dess skugga försvann
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.