Ovan molnen…

Coffee-quotes-wholesale-coffee-companyAromen från mitt kaffe som står bredvid mig doftar ljuvligt gott. Råkade ta fel kaffe sist i affären och fick med mig hem mörkrostat kaffe från märket Löfbergs Lila och det var inte så illa som jag trodde det skulle vara när jag upptäckte felet.

imagesSå nu sitter jag här efter att fixat iväg barnen till skolan, rastat hundarna, gått ut med soporna, satt på en tvätt och fixat disken som vart kvar sen igår. Klockan är inte slagen 11 i denna skrivande stund, men det innebär inte att jag har all tid i världen för det.  Nej, idag är det några timmars gruvarbete för att sedan i ilande fart åka hem och plocka upp Noel som har sitt simhopp kl. 16:20.

imagesaaaMaken saknar jag otroligt mycket just nu, inte för att han ska hjälpa till här hemma utan för att det är så tomt när han är borta. Däremot är jag mer än glad över att han är i paradiset och gör en stor förändring. Äntligen har vi tagit tag att påbörja storarummet och det var i grevens tid. Golvet började svikta och vad mer kan man begära från ett rum som är från 1790-talet?! Jag ska i och för sig inte ta på mig äran att jag har varit med och påbörjat, för det har ju maken själv gjort medan jag är hemma och håller ställningarna mer gruvarbete, barn och hundar.

Nu börjar i alla fall klockan närma sig avresa från gräddhyllan ner till gruvan och göra några timmar. Så jag önskar Er alla där ute en fortsatt  härlig och solig dag!

1116_ovanmolnen

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.