Over and Out!

 

Tick, tack, tick, tack och så har det blivit söndag kväll på gräddhyllan.
I morgon är det D dagen, D som i dagen då man går till gruvan efter en himla go semester på 43 dagar. Undrar vad dagen har att ge och jag undrar om det kommer regna eller om solen ska titta fram på mig när jag sliter?
Vad har man gjort sista dagen på ledigheten då? Ja minsta möjliga men som vanligt är det ju alltid lite att fixa. Men Thomas tog i alla fall Liam och Noel till badhuset medans jag gjorde det där andra som var tvunget.
Stella har även blivit lämnad åter till sina rätta ägare och det är lite tomt och konstigt då jag slipper gå ut en sista gång i regnet i kväll. Hämtade ju även upp Susanne från tåget som kom från Göteborg och tog mig ett litet snabb tjöt med henne innan jag skulle hem och hon ut till syster Mariette.
Nu, nu är det soffan innan sängen och jag hoppas på en god natt sömn så jag är mest piggelin man någonsin kan vara!
Over and out!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.