Överraskning!

Freeedag på gräddhyllan!

Idag skulle jag egentligen varit på styrelsekonferens och därmed tagit ledigt från gruvan. Men det blir inte alltid som man tänkt sig för i veckan fick jag ett mejl där det stod att styrelsekonferensen var inställd.

Så jag fick en extra ledig dag utan att planera det, ibland är livet allt härligt. Fast på tal om ledigt så jobbar jag ju lite här hemma på gräddhyllan istället. Det tvättas, byts gardiner, dammsugs och bädda rent. Ska tillägga att detta görs med en ömmande kropp!

Har ju haft oturen att både ramla och få en smäll, men det är ju ”smällar” man helt sonika få ta när man är ett levande energiknippe som jag!

Ska snart resa mig upp och fortsätta med köket. Det behövs både dammsuga och torkas golv då jag har tvi barn och en make som spiller lite var stans och det är också ”smällar” man får ta när man vill ha dessa tre kärleksfulla liv, med eller utan slabb!

Så det är väl lika bra att knata ut till köket, hälla upp sig en kopp kaffe och sätta fart… Maken kommer ju bli glad att det är städat och fint efter att jobbat en hel dag och i tron komma hem för att städa inför kalaset i morgon för Noel och hans vänner… Härligt med överraskningar!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.