Överträffat mig själv, eller?!

Hur segt kan det vara att ha någon slags förkylning eller vad det nu r som har hamnat i min kropp?! Är hur trött som helst på det här nu, ena dagen helt slut för att nästa dag vara lite piggare igen. Täppt om vartannat och nyser mest hela tiden… Inte riktigt sjuk, men absolut inte heller riktigt pigg och det börjar nu gå mig på nerverna.

ill_515d91559606ee3fa413739cHur som helst, gruvan har hägrat mest hela tiden den här veckan. Men idag är jag ledig, lika så i morgon. Men ingen ro för det inte, nej det ska ju upp lite adventspynt och det ska städas lite. Liam har haft sim och nu i eftermiddag körde jag Noel till JSS läger, då han även ska sova över tills i morgon.

Så det är bara jag och Liam hemma i kväll för Thomas är på torpet och fixa lite med renoveringen. Men i morgon kommer han hem och det ser jag fram mot. Skönt att vara själv i bland, men ack vad tomt det är utan kärleken min. Tror Thomas tycker det är väldigt ensamt att vara på torpet, tur är att alla hundarna är med han. Seppo och Bosse älskar ju torpet, så de fick också följa med och har paradiset för sig själva utan Outi.

tränaHar nog överträffat mig själv den här vecka…?! Håller nog på att tappa hakan över hur bestämd jag kan vara, visste inte det själv!!! Ja, det gäller kanske självdisciplin på att gå och träna. Det har jag verkligen gjort även om jag inte har varit helt piggelin. Men som jag sa, inte heller sjuk så vad vad tusan skulle jag kunna skylla på då om jag inte gått och tränat?!

Hur som helst, jag gick och tränade i tisdags med Frida, sen på onsdagen valde Frida Ullared i stället för att följa med mig. Men då tog jag mig i kragen och tränade medan Liam var och simtränade. Men det tog inte slut där, för på torsdagen vart Frida sugen och det kunde jag ju inte säga nej till och det resulterade i att jag var och tränade tre dagar på raken och vad jag kan minnas har det väl aldrig hänt förr… Inte tre dagar på raken på en och samma vecka inte. Men igår tog vi fredag och la träningen på hyllan, det var rätt gött för åter igen vart jag frusen, trött och allmänt hängig.

Men efter att jag kört barnen till sina aktiviteter och mättat våra magar innan så tog jag mig för ett tag sedan till gymmet och körde 40 minuter på bandet… Hade tänkt ta lite vikter, men det kom stängning emellan så jag fick snällt och rätt nöjd åka hem igen. Men jag han ju i alla fall 40 minuter och det är ju alltid något.

miranda-nallar-36_112509413Nu ska jag snart ta och ställa mig i en varm dusch för att sedan med gott samvete krypa ner i soffan under värmefilten och njuta av den sista tiden av den här lördagskvällen…

Gott folk, ha en härligt fortsatt helg!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.