På återseende!

 

Så, nu tror jag allt är fixat inför resan som då är i morgon och det tidigt. Har packat allt som går att packa, resten som ska packas är mat och det får jag väl göra yrvaken i morgon.
Känns som om jag har stått vid spisen hela dagen men så är ju inte fallet. Bilen är tankad av min kära make och som lite grädde på moset har han även städat ur den inför resan som jag av erfarenhet vet kommer bli lite stökig igen. Men som sagt det är alltid skönt med en ren bil.
Fick en sådan längtan till torpet innan idag och ännu mer längtan när jag vet att Outi, Tommy och barnen är där och firar helg. Men, men jag har ju mitt roliga i morgon så jag ska nog vara nöjd i alla fall.
Fick oväntat kvällsmatbesök innan idag av familjen Persson/Murangurak och det var ju trevigt att säga ett stressat hej till dem innan resan med. Noah, Liam och Noel lekte sig trötta och Sarah sprang runt och hade nog rätt kul hon med.
Nu har jag även parat ihop en himla massa strumpor för vi kom på att det kan behövas några med sig till Danmark och vi har inte parat på hela sommaren, en stor Willys påse som var full upp till kant. Nu är det fixat inför hösten då strumporna åker på igen då…
Nu ska jag bränna en bilen cd till mig och sen bums i sägn…
… På återseende om några dagar!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.