På lördag & en vit lögn!

Idag så har jag bestämt med Outi och Katta att nu på lördag som kommer ska vi åka till torpet. Det ska bli så kul hoppas bara att vädret är lika skönt då som nu. Nu var det ju inte min briljanta ide, snyft utan Outi men jag får bjuda henne på denna genialiska Iden.

Ja Thomas kommer ju med också så han får väl vara lite av tuppen i hönshuset då när vi unga snygga coola mammor sitter och pimpla kaffe mellan ogräsrensandet. Alla barnen kommer väl att leka sig trötta och om jag inte har helt fel så kommer de att vara så skitiga efter denna dag att det blir trädgårdslangen eller 15 timmar uppluckring i badet innan de blir rena igen.

Men barna ska få vara barn och på så vis lära sig att det är okej att skita ner sig ända upp över ögonbrynen. Tids nog kommer de att bli vuxna alldeles för fort och då sitter vi gamla tanter och gubbar och önskar tillbaks denna intensiva men dock så härliga tid.

På tal om barn så tror jag att jag har dragit en liten vit lögn för Victoria idag. Men jag kan faktiskt inte vara helt säker på att jag ljög. Hon frågade nämligen om jag och Catharina skulle dela rum nu när vi åker och jag svarar att jag vet inte. Så längt är det sant men därefter kommer hennes följdfråga… Snarkar du Marika? Nej svarar jag snabb och självsäkert. Då säger Victoria stackars dig Marika för mamma snarkar så mycket. Nu så kan det hända att jag kanske någon gång har dragit en liten snarkning. Men som jag ser det att så länge jag inte vet om det eller har hört det så har det inte hänt! Ja, man kan ju inte på allt alla säger eller? Alltså min slutsats är så att jag har nog inte snarkat och då har gör jag inte det och på så vis kanske jag inte har dragit en vit lögn..

Hmm nu vart det väl invecklat men jag tror att en fysiker eller en kommunanställd kommer att förstå vad jag menar. Ja även en lite blond landstingsanställd kanske har ett hum med men bara ett litet då!

Ingenting är för människan så svårt att uthärda som ett liv utan uppgifter och mål.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.