På tu man hand!

Ser fram mot i kväll när Thomas och jag ska ut och äta på tu man hand. Det var ju flera år sen vi gjorde något sådant.

Nu har jag och Liam varit ute på en lite promenad och det var härligt med lite frisk luft. Liam har sparkat i var enda snöhög som låg kvar på kanterna av gångstigen och var rätt nöjd med det. Thomas och Noel har tvättat bilen så nu skiner den och man kans pegla sig i den… Hoppas att Noel har haft kul med pappa en sväng idag utan storebro som ska tetas hela tiden. Fast Noel är i och för sig rätt så duktig på det med.

Maten håller på att bli klar, ska testa lite nya smaker på fläskfilén idag hade jag tänkt. Fick ju så fina presenter på kalaset Thomas hade med massa nya smaker från Oil & vinäger. Det kan ju inte bara stå och bli gammalt utan måste användas även om det är fint att titta på.

I kväll så avgörs det de vem som åker och ska ta hem vinsten i Eurovision Song Contest. Har inte en aning om vem jag vill ska vinna i kväll. Känns som om vi ända aldrig mer kommer att ta hem den stora finalen ändå nu för tiden. Grannen skulle ha slager fest i kväll och varnade för hög slager musik, härlig sa jag! Vi ska ändå ut och äta, Annika blev helt förskräckt och sa ”ska du missa finalen?!” Men vem vet vi kanske ser lite av den på restaurangen eller så finns det ju en repris i morgon med.

Hej hopp, spela en traddelutt!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.