Packa upp & packa ner…

 

Söndag, har precis packat upp det som inte packades upp igår och nu packar jag ner det som ska packas ner inför några dagar på torpet. Det är ett evigt packande och jag tycker att det är lika svårt varje gång vad som ska med och vad som ska stanna kvar.
Har i alla fall passat på att tvätta upp en massa tvätt, hoppas nu på att solen ska torka till det så jag hinner få in det innan vi far. Tog en sen frulle idag, Liam sov till efter 9 och en annan borde kanske gjort det med men kroppen ville annat så då var det lika bra att gå upp och sätta fart.
Har precis tagit mitt morgonkaffe och det är ju snart redan lunch så då fårstår Ni säkert hur seg mammarika är idag…
Ljudet av Robbie Williams strömmar ur högtalarna och det är riktigt härligt att bara lyssna och ta det lite som det kommer. Det som stör mig i mitt lilla semestrande som gör mig lite jäktad är tiden på onsdag då bilen ska få sig en genomgång, det var visst dags nu igen. Mitt i veckan, mitt i semestern, inte bra, inte bra men det är väl bara att gilla läget för det är ju ända inte något jag kan göra åt.
Nähä, nu ska jag packa och packa och ge mig av tror jag så då kan jag inte sitta här längre och ha semester eller?!?
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.