Packar och lite annat…

Japp, nu så är det nedräkningen som har kommit till Oxelgatan 3, på gräddhyllan Ekhagen.

Nu är det inte länge kvar tills den där camping turen som jag i ett vagt ögonblick lovade ska bli av. För ca 7 månader sen lovade jag detta till min stora syster Kitty att vi skulle campa med tält om hon bart tomte åt mina barn, sagt och gjort så kom hon och tomtade och nu står jag här med en lång näsa och ett förvirrat huvud.

Vad ska man packa ner inför en tältning? Hur mycket ska jag packa ner inför en tältning? Kommer kläderna räcka åt barnen? Kommer barnen överleva detta? Och framför allt kommer jag att överleva detta inferno som är på G?

Ja så många frågor och så få svar…

Men jag har kommit en bit på vägen samtidigt som jag fixar det lite fint tills vi kommer hem. Ja det värsta jag vet är att lämna det i ett kaos och som kommer finnas kvar den dagen vi kommer hem. Då är det skönare att få bort allt nu och att det ser fint ut ifall vi får oväntat besök av någon, ja Gunilla vår granne ska ju vattna och ta in posten så lite fint vill man ju ha det.

Så jag tog en liten paus, har badat barnen och gett de lite fredagsmys som idag bestod av popcorn. Igår fick Thomas lite torsdagsmys som också bestod av popcorn, hans favorit…

Men nu ska jag återgå och ta tag i resten av fixandet, inte så mycket kvar tror jag… Ska gömma undan packningen den som är klar så kan man sen gå fritt i vårt sovrum som just nu består av kläder och väskor att packa i…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.