Panik!

Nu när Thomas kommer hem från jobbet idag så ska jag åka till A6 mitt andra kära hem. Jag har massor att uträtta där idag saker jag har väntat med att ta tag i. Nu närmar det sig och kom på att allt måste vara klart tills på lördag när kalaset är för Thomas. Svärmor fyller på samma dag så henne måste vi köpa något till, det är inte gjort. Barnens nya kusin har vi inte heller köpt något till och de kommer med på lördag. Sen då det viktigaste så klart, jag har inte köpt något till Thomas än och det är ett måste!

En födelsedag som Thomas hade för några år sen, så frågade jag som vanligt vad han önskade sig. Thomas svarade ingenting… Hmm tänkte jag nu ska vi se om han menar det.

Så när dagen kom och Thomas hade sovit klart gick jag och barnen in till han. Jag och barnen sa grattis och barnen tog fram det lilla paket jag slagit in. Jag tänkte att något lite måste han ju ändå få från oss. Han öppnade så glatt tills han såg vad det var, tittade på mig med stora ögon. Sa sen, och du är ju rolig vad får jag mer äm en chokladkaka? Åhh sa jag, det är vad det du får jag frågade ju om du önskade dig något och du sa ju bestämt nej. Thomas blev jätte sur och var allt lite butter hela dag… Han har sagt efteråt att han trodde han skulle få något mer på kvällen. Men de fick han inte hehe…

Som sagt, Thomas blev jätte sur och sa till mig: Men det fattar du väl att jag bara sa att jag inte ville ha något. Du behöver ju inte ta allt på allvar som jag säger!!! Detta tror jag inföll på en onsdag, vad han inte visste var att jag hade fixat barnvakt till på fredagen och bokat bord ute för han och mej. Jag höll mig ända fram tills det var dags att åka och äta på fredagen och det var jätte kul!

Sen dess så har Thomas aldrig mer sagt att han inte önskar sig något för det vågar han inte… Han tyckte ju att detta var skitkul efteråt men inte just då!!

Så tänk, tänk Icka vad ska du köpa!!??

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.