Papperspost!

Ett kilo papper kom idag på posten… Eller kanske inte redigt men näst intill. Idag fick vi luntan med papper inför Noel operation nere i Lund. Började läsa igenom allt men insåg att jag icke kommer komma ihåg allt på en gång utan får läsa lite pö om pö.

Det vart mycket om boende och reseersättning, sådant som man måste fixa med innan en del visst visade det sig. Inte att vi inte ska få någon stans att bo, utan att fixa med ersättningspengar från hemkommunens landsting… Hua, jag för hjärtsnörp bara jag tänker på vad som komma skall.

Idag har min kärlek gjort sig förtjänat om många kramar. Så som jag hr längtat, så som jag har önskat, så som jag (förmodligen enligt Thomas) har tjatat så är det äntligen på G. Nu hr vi intagit Noels rum, äntligen kommer det bli lite stil där inne och inte en massa sönderrivna tapeter och Noelritade väggar.

När det blir klart är en annan fråga, det kommer förmodligen dröja ända inpå nästa månad och kanske månaden därefter. Men det är inte så farligt, för nu har vi i alla falla satt i gång. Fast jag tror pappa Thomas börja tröttna på att ha Liam och Noel sovande i samma rum snart, inte för att de tycker det är kul utanför att Thomas blir mer eller mindre galen av allt kiv som uppstår när två trötta och livliga syskon ska samsas både på dagen, kvällen och morgonen… Så ju mer de bråkar gynnar det mig, kan man säga då det förmodligen snabbas på med allt som ska göras.

Snart kommer en till inneboende till oss, inte för gott utan en vecka. Lilla söta Knut ska komma då matte Kitty far till solen med kärleken sin. Det ska ju bli kul för Stella (eller inte). De har någon slags hatkärlek de där två små fyrbenta liven.

Nej, nu ska jag ge mig till sängs. Ska hinna läsa lite mer i kväll innan det är dags för att släcka lampan. I morgon ska jag ställa klockan på halv åtta, det är dags att få rutin på sitt liv igen helt enkelt!!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.