Påskigt värre…

alt

Shiit pomfrit, vilken kul kväll jag hade med mina kära bstare på kontoret igår. Att så många kunde slutas upp var väldigt kul och det är så roligt när alla har på sig annat än arbetskläder, även om vi kan gå i vanliga kläder på jobbet.
Så vi avnjöt kvällen med god mat och dryck, skratt och annat kuligt. Som oftast när det är som roligast är det dags att bryta upp och så var det för min del. Har ju en dag i dag och den innehåller ju arbete. Även om det är en mer stillsam dag är det skönt att slippa skallebank och annat obehagligt som kan komma av god dryck.
alt
Nu ska jag äta lunch med familjen hemma hos oss och tant Marie på stan kommer till vår lilla bjudning. Maten är så långt bort man kan komma från påskmat men det ska nog gå ner ända. Thomas har stått för kockandet och dukning medans jag varit på jobbet. Skönt att komma hem till dukat bord och skönt att kunna lämna det med för att åter bege sig till gruvan.
Stannade till på Blomsterlandet när jag åkte hem och köpte lite påskigt så det blir lite gul stämning i hemmet. Thomas blev jätte glad för påskliljorna jag köpt enkom till maken och det är ju kul att göra någon glad!

alt

Liam och Noel har fått fram sina cyklar idag och det har de sett fram mot, dessvärre är det lite blandat med regn så undra om det blir så mycket mer cyklande idag. Föreslog att de kunde gå till skogen och plocka lite ris och sätta fjädra i för att få de delaktiga, får se om någon nappade på det.
Nu inväntar jag Tanten från stan och magen kurrar… Så tjingeling!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.