Påsklov, gruvarbete & JSS

PÅSKLOV

Påsklov för Liam och Noel, dock inte för mammarika och pappa Thomas. Vi får allt snällt göra skäl för lönen.

Liam har jag kört till påsklovsläger med JSS, vilket han tycker superkul. Noel har sin kompis Robin här och just nu sitter de och spelar en stund innan de ska ut och sparka fotboll.

Jag väntar på att åka till gruvan, idag ska jag hålla i en utbildning och det märkliga är att jag fick lite fjärilar i magen. Jag har haft den här utbildningen så många gånger förr och jag har träffat ed flesta jag ska utbilda, så jag tycker det är märkligt.

Men det kan ju inte annat än att gå illa, så det är väl bara att släppa det och fokuserar på det jag gör nu och skall göra efter jag är klar här (tror att det behövs väldigt mycket fokus på efterkommande uppgift… göra mig snygg).

kvinnan-i-rummet

Känner mig även väldigt trött, låg nog och läste för länge igår. Har börjat på en bok med en författare jag aldrig (tror inte jag har det) läst av innan. Nu börjar det också bli väldigt spännande, så då är det jobbigt att lägga ifrån sig boken. Så jag kan varmt rekommendera boken (av det som jag läst än så länge) ”Kvinnan i rummet” av ”Jussi Adler-Olsen. Det ända jag har svårt för är att uttala de Danska städerna som ploppar upp titt som tätt då det är en dansk författare och det utspelar sig i just då Danmark, men jag kommer nog överleva ändå.

 

 

det-ska-bli-ett-sant-noje-att-doda-dig

Läste ju boken ”Det ska bli ett sant nöje att döda dig” av ”Magdalena Graaf” precis innan. Så om Ni söker en lättläst bok, baserat på en verklig händelse så funkar den. Det var inte en av de bästa böckerna av biografiska drag, men jag kan väl ge den tre Jonssonar av fem om jag behöver betygsätta den.

Kanske för att jag har lite förutfattade meningar om just systrarna Graaf, har dock inte rannsakat mig så värst mycket om det är det de beror på och tänker nog inte göra det heller, då jag inte har för avsikt att läsa någon mer bok av just Magdalena (vad jag tror i dagsläget alltså).

Känslan när man tar en klunk gott kaffe (vad man tror är gott) och inser att det är kallt och inte alls så gott som det var när man tog den första klunken. Den känslan upplevde jag nyss här hemma på gräddhyllan. Inser att jag fortfarande är väldigt kaffesugen, så jag får nog snällt avsluta här och bege mig till kaffebryggaren i köket och fylla på.

Ha en fortsatt god lillelördag på er där ute…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.