Paus i bregottfabriken!

Nu är det paus i bregottfabriken en stund. Det tar på krafterna att både tänka och utföra arbete märker jag idag. Tur att jag har hela dagen på mig att packa, nästan hela dagen har lite annat med att göra.

Kitty har varit här på en morgon kaffe och nu har hon återvänt hem igen. Thomas sitter och håller på med en enkät till vår förening som vi bor i, super kul… Not! Men någon måste ju ta tag i det med och Thomas tackar ju inte nej när det gäller arbete vid datorn ;-)

Har glömt att köpa nässpray och måste åka förbi apoteket idag. Tänk om jag inte skulle ha nässpray så det räcker veckan ut då kommer jag att försmäkta och sakta tyna bort.. En mardröm utan Nezeril, värre än att ha glömt tops om jag hade varit tvungen att välja. Ja, då vinner Nezeril med häst längder det är en sak som är säker.

Hur många skor bör jag ha med mig under denna vecka som jag är i väg? Har inte en aning men jag tror att det lutar mot 4 med de jag ska ha på mig. Man vet ju aldrig vad som händer och sker och vad för aktiviteter som komma skall. Man måste vara väl förberedd på allt. Skor är ju kvinnans bästa vän eller snäppet efter VISA kortet, mobiltelefonen och väninnorna.

Nu åter till resväskan, måste se om den går att stänga… Spännande!

De gamla tror allt. De medelålders misstror allt .Och de unga vet allt.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.