Pellejöns, NisseBäver, Svennebanan, TinaSmör,Heffaklumpen, AndersAnd…

Kvällen kom fortare än vad jag väntat mig. Jag vet inte vart den sista tiden försvann.

Men en sak vet jag att baren höll på att kissa på sig av skratt igen när jag berättade saga för de innan de skulle sova. Jag har ju glömt alla böcker hemma så jag tar fram fantasin.

Idag ökade det på med karaktärer från två till sex. Pellejöns och NisseBäver har varit med från början. Men när jag kom upp och skulle natta så hade Thomas lagt till Heffaklumpen bara så där. Så när jag fortsatte kom även SvenneBanan, AndersAnd och TinaSmör med i sagan.

Tur var att Liam och Noel gillade alla som var med i sagan och nu gäller det bara att komma ihåg vad alla heter tills i morgon. Sagan idag handlade om när de skulle gå till Heffaklumpen på kalas så råkade alla de andra ut för både det ena och det andra.

AndersAnd fastnade med en fot i en hink som var massa färg i, TinaSmör hjälpte till att ta bort den. SvenneBanan hade tappat att bananskal som AndersAnd halkade på. Pellejöns. trillade över en stubbe och NisseBäver föll i en grop. Men sagan hade ett gott slut och alla fick saft o h tårta hos Heffaklumpen… Slutet gott allting gott och Liam och Noel somnade snabbt därefter som sagan tog slut.

Nu har snart brasan brunnit ut och jag är nyduschad och ska snart vandra upp den smala trappan upp för att dra täcket över mig och sussa mig pigg tills i morgon. Förhoppningsvis så har vädret vänt för gott och solen skiner hela dagen. Besök från svärmor och Svärfar väntar vi och kanske även lite besök från Motala om det vill sig. Då vill vi ju att solen ska skina så vi kan sitta ute och njuta lite.

Tror att de små skitstövlarna har varit och bitit mig lite på smalbenen, det kliar lite. Har aldrig förstått mig på knott och inte heller fästingar. Dessvärre så hade Liam råkat få sig en fästing vid öronsnibben idag och jag hoppas att det inte kommer bli några efter skallningar på detta bett eller blodsugarbett som det gav han.

Jag litar inte alls på knott, fästingar och andra små skithögar som vill åt mitt blod. Nä, har inte alls någon förståelse för att de överhuvudtaget ska få finnas här. Ja, jag är en kall hård lite jäkel när det gäller dessa odjur eller vad det nu är de ska gå under. Har dålig erfarenhet s3en förra året när jag fick ett bett och blev sjukskriven av denna infektion jag fick. Ont gjorde det med.

Nä, nu ska jag kolla vidare i etern innan jag ska sova.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.