Pensionsspara

 

Pensionsspara det är bra det…
alt
Det finns många anledningar till att spara till pensionen och det finns många sätt att spara på. Det har jag kommit på och en av de bästa tror jag är att investera och det på ett smart sätt.
Det första är att hitta en man. Sen är det ett plus i kanten om det är en bra man då, en som tycker det är okej att köpa skor eller att massera lite trötta fötter och en värkande nacke lite då och då.
Ja, sen kommer vi till avlandet, det är bra att avla lite barn.. Kostar lite i början men det är det vi kommer till lite senare.
Själv har jag valt två barn, det är inte får många och det är inte för få. Men självklart går det med en eller flera.
Sen så kan man köpa något att bo i, göra lite renoveringar så det stiger i värde. Banken äger i och för sig en del av min bostad men det har jag snart betalt igen och kommer då äga tillsammans med min make vår bostad. Ja, om si så där 30-40 år så är del betalt och klart, nemas problemas.
Det är här som investeringen börjar ta far. Barnen växer, mammarika och pappa Thomas banar väg för barnen och snirklar in den ene på fotboll och den andre på tennis.
Där har vi två säkra pensionssparande helt enkel, storkovan i US Open i USA och kanske något fotbollslag nere i Spanien eller kanske Italien, det spela inte så stor roll.
Ja, det kan låta lite vagt det här så det är ju så klart att mammarika har enplan B om inte plan A skulle funka hela vägen…
Helt underbart, sätt barnen att sjunga för popstjärnor tjänar ju några slantar de med…
Noel och Liam, det nya ABBA, eller kanske Back Street boys!!
Investera i en man, skaffa några barn och sen har Du pensionen och Du kan luta Dig tillbaks med en bok och mannen som massera dina fötter samtidigt som Du drömmer dig bort!
Smart pensionssparande, ett tips från mammarika och funkar inte det så kan man helt enkelt spara på banken!
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.