Peppino, en suprise!

Blev väldigt orolig idag för jag fick en avi om ett paket som skulle hämtas ut och det kanske inte är så otäckt i sig men vad jag inte har gjort är att beställt något som ska komma på posten.

alt
Så min kära make som är så go och omtänksam åkte och hämtade paketet åt mig medans jag badade av barnen det årliga julbadet. Hem kom Thomas med ett stort paket som var ca en halv meter långt och jag fattade inte något.
Nyfiken som jag är öppnade jag det direkt och där i låg det massa mat, lite allt möjligt som pasta och olivolja med mera. Jag började skratta och sa till Thomas att nu hade han hittat på en rolig julklapp men han hävdade bestämt att detta inte var från han och hade inte en aning.
alt
Till slut hittade vi en liten, liten ihop rullad lapp och där kom det farm vem det var ifrån… Det var inte från någon vän utan från ett företag som heter ”Aico Europé AB” och de har ett systerbolag som heter ”Peppino AB” och maten är från Peppino AB som ska börja lansera sig i Sverige med delikatessmat från Italien.
Aico ville tacka mig som kund för att jag köpt en värmepump från de och med den tacken kom då detta matpaket. Det tycker jag var en kul grej och tycker att andra företag borde ta efter för jösses vilken bra marknadsföring.
alt
Så vill Ni kolla in maten från Peppino AB gå in på www.peppino.se
Tänk vad kul en värmepump och en kartong med mat, kul kombination måste jag säga hehehe. Hoppas nu bara att det kommer smaka lika gott som det såg ut.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.