Personal hemsidebyggare 1 år äldre…

alt

Det är ju så himla inne det här med ”Personal traineer” men jag gillar att gå mot strömmen jag, jag vill inte vara som alla andra jag så jag har skaffat mig en ”Personal hemsideexpert”. Och idag är det en dag då min hemsideexpert tar steget in till ett nytt år… Mer gråa hår fast de gråa håren får han då inte från mig utan just för att han blir ett år äldre….
Så Addie, Ett stort grattis på dagen och jag önskar Dig många härliga år med meck av min hemsida och din hemsida och alla andras hemsidor. Ja, inte bara det jag önskar Dig många härliga år med Din familj, vänner och allt annat som hör till. Staketbygge, trall bygge och husrenovering ;-)
Hoppas nu att frugan ger Dig kaffe på sängen med dopp!!!
 
Kramar från mig, Thomas och barnen

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.