Perversion & äntligen en lycklig återförening!

Äntligen är Thomas hemma, min efterlängtade make. Dessvärre vara den inte omfamningen allt för länge för det var kväll och vi båda behövde sömn för att klara av dagen idag. Jag vet att Thomas har massor att ta igen för att han har varit borta från Willy Wonka’s fabrik och jag själv ska jobba till sena timmen så det krävs även sömn för mig.

Sova det bör man sova det gör man fast jag blir väckt av de mest konstiga saker ibland. Är det inte barn som gråter av diverse olika saker eller någon som har fets så är det min kära make bredvid som har för sig lite lustiga saker i nattens mörker. Ja, jag kan lova att det verkligen inte något perversion utan lite små underliga saker bara, saker som jag aldrig skulle få för mig att göra.

Som i natt så vaknade jag av att han reste sig upp sittande och drag tag i min kudde och sulade iväg över rummet. Jag rågade faktiskt lite irriterande den här gången: Vad sysslar du med och svaret kom inte oväntat av någon som är i sin egen värld: Ingenting! Då jag sa i skarp ton att kan jag då få tillbaks min kudde vara av att han faktiskt hämtade den och gav den till mig.

Lägger mig till rätta och när jag väl gjort det så känner jag något som grabbar tag i mitt täcke i stället… Nä nu får det vara nog tänkte jag och ryade i ordentligt: Nu får du låta bli mina sker och lägga dig ner och sova… Det gjorde Thomas utan att tjafsa tillbaks. Fårade lite försiktigt i morse när han klev upp om han hade en aning om vad han gjort i natt? Det hade han inte…

Ja det var den lilla stund vi setts, nu möts vi förmodligen i sängen i kväll igen när jag har tagit mig hem från arbetet. Sover och Thomas går till Willy Wonka’s fabrik för att göra lite nytta. Ses hemma en sväng och sen ger sig Thomas av för att vara borta hela helgen och barnen tar han med sig med. det blir en tom och tyst helg hemma fast jag ska ju inte tillbringa så mycket tid hemma.

Fredag kväll är jag bjuden på en kräftskiva som endast består av kvinnor, har därför tagit ledigt lördagen från jobbet för jag tror att det kommer att bli den lite mer blötare kräftskivan. Men på söndag är jag åter på arbete och tillbringar hela dagen där. Sen mäts vi när jag kommer hem, som en lycklig samlad familj. Det här är livet, det här är underbart! 

Sjömannen ber inte om medvind, han lär sig segla.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.