Pest eller Kolera?!

altaltalt

Jag har fått en glad nyhet, ja det var rätt länge sedan jag fick den här nyheten. Outi och Tommy har tagit sitt förnuft till gånga och skaffat lägenhet i Norrahammar, ja nu tänker säkert de flesta vadå förnuft och i Norrahammar för det var precis det jag gjorde…
Man kan jämföra Nässjö med Pest och Norrahammar med Kolera och det sistnämnda är väl ända bäst eller?!?
alt
Men glad är jag och jag tycker det ska bli skoj med att de kommer närmare Gräddhyllan lite så att vi nu kan ta en så kallad spontan fika med barnen eller på tu man hand. Det gör man ju inte nu när man måste bege sig bort till världens ände Nässjö och det är ju inte så att man direkt har vägaren förbi i alla hast heller.
alt
Har ännu inte sett den nya lägenheten men enligt vad jag har hört från ”Konan” Outi så ska det vara en bra och fin lägenhet, det är bara det att Outi måste nog lära sig köra dit själv. Har hört på ryktesvägar att Outi blir stående i backen upp och måste be om hjälp hos Tommyboy som så gärna stajlar lite för Konan sin… Blir ju jobbigt den dagen inte Tommy är där och kan sätta gasen i botten och få upp bilen till parkeringen…
alt
Sen det här med flytten är ju bra för min och Thomas del med. Japp, vi får nytta av att De flyttar utöver alla spontana fikor med mera. Nu har jag även då fått ta del av lite möbler som de inte ska ha. Så nu har jag ett nytt storarumsbord ner till torpet, ja nytt och nytt men för oss blir det ju det och det tackar vi och bockar för.
Så, Outi och Tommy, välkommen till civilisationen!!!

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.