Philips Fidelio E5 & Batra & Robin!

Åh…

Philips fidelio E5Kollade min mejl och såg en massa skojiga mejl, men det var två som blev favoriter. Det ena var bekräftelsemejl från att betalning och anmälan kommit in för valputställningen i Motala nu i februari. Det andra mejlet var från Smartson och jag hade möjlighet att ansöka om att bli testperson för Philips Fidelio E5.

 

Detta är jag mer än sugen på att få testa då vi inte har något surroundsystem här hemma på gräddhyllan (ja, hör och häpnad. Gift med en make som älskar allt med prylar som behöver ström och så har vi fortfarande inte ett bra ljud). Det skulle passa perfekt hemma hos oss, det är snyggt och något som jag bara älskar… Inga sladdar, trådlöst en hustrus dröm helt enkelt.

sladdarSå nu hoppas jag på att få bli en av de få som får möjlighet att testa detta under vecka 7-10. Det bästa av allt, skulle vi nu vara nöjda med detta så kan vi få ett erbjudande att köpa det för ett reducerat pris… Jag vill!!!

smartsonEtt tips är att ni går in på Smartsons hemsida och registrerar er för att bli testpiloter som jag, Det kan  vara allt från magtabletter, pizza och ljudsystem. Helt sonika en salig blandning och det finns ofta något som är kul att testa på som säkert skulle passa just Dig. Sen är det ju så att Du kanske inte alltid blir Den eller De utvalda, men det kostar ju inget att skicka en ansökan!

Gå in på smartson.se och läs vad de har att erbjuda för roligheter!!!

 

batra och robinI morgon är jag äntligen ledig och det ska inte bara bli skönt, utan det ska bli en super bra dag och kväll med. För i morgon ska jag och mina favoritkollegor träffas hos mig och äta lite kvällsmat för att sedan njuta av kvällen på Jönköpings Konserthus och lyssna på Batra & Robin. Detta bestämde vi förra året då vi ansåg att vi behövde lite omvårdnad i gruppen, ett mycket bra beslut tycker jag.

surroundsystem

här hemma på gräddhyllan

Test av Philips Fidelio E5

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.