Phu, en bit på vägen…

Pust, stånk och stön!

Nu är det äntligen klart, i alla fall ett rum av fem. Har nu städat rejält, så mycket i storarummet att det går att se sig själv på varenda pryl, så mycket blänker det.

Granen är borta och med en även barren. Fönstren är putsade så man kan både se ut och se in om man så vill. Soffan är dammsugen, skönt att få bort sand och annat som hamnar mellan dynorna av någon konstig anledning som jag inte orka forska i just nu.gran

Julpyntet är nedpackat förutom lite lampor som jag vill behålla ett tag till då jag tycker om lamporna mer än julpyntet. Kom på att jag inte ha någon lampa till Noel då han råkade av misstag dra omkull sin glaslampa så det gick i tusen bitar, så då är det bra att stjärnan står där och tindra ett tag till.

Lunchen har jag stoppat i barnen och jag har även hunnit med en kaffe med syster Kitty, så här har mammarika legat i rejält! Vet inte om jag orka dra igång något mer rum i dag då jag hade tänkt försöka ge mig ut i pulkabacken med barnen en stund så även mammarika får i sig lite D-vitaminer av solen.

städa

 

Så dags att dra på sig tjocka kläder, det är kallt ute!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Phu, en bit på vägen…

  1. Addie skriver:

    Du hörde vad jag sa om det där med ’lite skit rensa magen’ . Bra att vänja kroppen av lite skit runt hörnet vid olika miljöer. Finns bra ’skit’ me vettö :lol: :mrgreen:

  2. marika skriver:

    :o hehe, gör det?
    Bättre lite skit i hörnet än ett rent helvete har jag hört… :evil:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.