Piggelinpiller önskas…

 

Åter en snuvig dag, många nysningar och massor av host från Noel. Har vabbat även idag för Noel men fixade till en barnvakt så jag kunde åka till jobbet och vara med på ett möte som jag lovat. Liam har varit på förskolan och haft det skoj, de skulle ut på utflykt och grilla i skogen och det kan jag lova att det känns för det luktar rök om vantar och mössa.
Så upp med tuppen, ut med Stella, lämna Liam på förskolan hem och baka en paj till fikat då Mariette och barnen skulle komma förbi när de ändå var i krokarna. Fick ett paket av Kayliegh, hon hade gjort ett armband och ett halsband till mig som jag då har haft på mig hela dagen även på mötet på jobbet. Men, men det var inte någon som sa till mig så det måste ha sett fint ut hehe…
När de åkte så jäktade jag och Noel ner till Kamilla för att lämna av Noel så jag kunde åka vidare till jobbet. Som vanligt tog ju mötet längre än vad jag beräknat så jag satt det sista på nålar och funderade på hur mycket p-boten skulle vara på. Men idag hade jag tur och slapp en lapp från p-Lisas block. Det bockar jag och bugar för.
Sen hem och hämta Liam för att sedan åka ner och ta en kaffe med Kamilla och kolla till min lille sjuke son Noel som hade haft det kanon. Sen ringde Thomas och undrade vart hans fru hade tagit vägen och då gav jag förslaget att han och Stella skulle kunna gå ner och så kunde hela familjen Jonsson åka hem tillsammans och det nappade han på utan att säga emot.
Nu är klockan halv nio och mammarika håller på att somna sittande eller stående, så trött jag är. Så det får väl bli en tidig kväll igen för mammarika är inte alls piggelin… Nu önskar jag mig lite piggelinpiller, men jag har inte några sådana dessvärre och jag lär väl inte få några heller…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.