Pillepelle!

Jaha, då har en dag, och en dag till passerat förbi på 2011, en kräkig sådan också på första dagen. Tur är väl att Noel mår bra mycket bättre än vad han gjorde natten tills igår. Vad har vi andra att vänta oss? Tja, är det den där förbannade vinterkräksjukan så åker vi väl på en rejäl bantningskur. Men än så länge verkar vi ha klarat oss, härligt!!

Men det återstår att se och man ska ju inte måla fan på väggen, som det så fint heter.

Vad har hänt mer de två dagarna in på året? Jo, nytt år, nya möjligheter och nya förändringar. Min vän pillepelle gjorde den stora förändringen för mig och det började han med igår.  Det är ju här på ickas.se som man kan se det, ny sida fast samma sida.

Använder mig nu mer av ”wordpress” om det säger er något. För mig säger det inte så mycket om jag ska vara ärlig, vet bara att det tar tid och det är mycket meck att konvertera över sidan. Så som gubben sa en gång i tiden ”Ombyte förnöjer, sa gubben som kysste kärringen sin” alltså inte min gubbe då!!

När någon gör mig glad och maken min så som pillepelle har gjort med min hemsida så vill man ju göra pillepelle glad tillbaks. Hur gör man en teknikgalen pillepelle glad? Jo, man köper en liten teknikpresent till pillepelle och överraskar han hemma utan att han vet om det… Just det gjorde jag och Thomas, det blev en digital fotoram som jag tror att han blev väldigt glad över då han log och visade sina pillepelles vita tänder.

Annars så har mammarika haft en god härlig förmiddag ute i Löckna idag, Annette och Marianne bjöd på gott kaffe och jag bjöd tillbaks med en åktur med vår bil. Få och ge, det är bra det.

Avslutade kvällen med en omgång Buzz här på gräddhyllan, barnen bad och bönade så underbart bra så mammarika och pappa Thomas kunde till slut inte motstå då de sagt nej från början. Det är det som kallas ”curling förälder” och jag erkänner, jag är en sådan då mitt hjärta klappar för mina två klimpar, men bara ibland curlar jag.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.