Pingvinbaby på vift…

 

Morgon kom till gräddhyllan och morgon kom då jag åter igen fick se hur Liam ser ut i ansiktet. Det var inte en rolig syn idag inte, nu börjar det svullna över ögonbrynen sen blir det blåtiror samt svullet hela vägen över näsa och lite på läpparna med en mörk blå ton i ansiktet. Vilken jädra smäll det blev av den där dumma förbaskade spiralgungan ute på gården…
Sen är det ju inte bara hur han ser ut utan det är ju så ömt och först när han vaknar gör det nog ondast då han har legat för då klarar min lille goding och vi får börja dagen med lite Alvedon innan Liam kan tugga i sig lite frukost. Sen är det inte lätta att få en glad och sprallig 5-åring att inte leka lite mer actionlekar så han inte stöter ihop med något eller någon. Det är precis det han gjorde med Noel för en stund sen och det gjorde jätte ont och tårarna rann ner för Liams kind, min lille prins.
Hoppas att röntgenbilderna kommer visa positiva saker så det inte blir en massa komplikationer nu när vi ska på återbesök hos tandläkaren. Vi får se hur det tar sig i veckan eller om det blir att stanna hemma veckan ut så det får lägga sig lite för på förskolan är det ju absolut inte lugnare lekar än hemma med alla barnen.
I eftermiddag kom Liams och Noel mormor på lite besök för att titta till hur det var med de små. Kitty passade på att komma upp på lite kaffe samtidigt för att hinna ta en kaffe med mamma med då. Sen passade ju Kitty på att sätta på en tvätt till när hon ända var här, så gulligt av henne att sätta på sin egen tvätt ;-)
Nu inväntar vi eftermiddagen, den lite mer sena delen för att gå till simskolan med Liam och Noel. Efter det är de som två utsketna äpplen och det är kvällsmat för att sedan somna så gott på kudden. Thomas han håller på med sitt och jag vet inte riktigt vad det är just nu, om det är sin hemsida eller om det är föreningens eller något annat??!
Såg en liten länk på en liten pingvinbaby, nej inte en pingvin utan lilla Sarah vår guddotter som var ute på en premiär promenad i snön. Men det ser ju ut som en pingvin när de vankar fram med så mycket kläder… hehehe
 
Nu ska jag ta tag i mitt liv så jag inte blir sittande här allt för länge…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.